30 Nisan 2013 Salı

ALPER G.SARAY'DA


Şampiyonluğun eşiğinde olan Aslan, ilk transfer bombasını patlattı. ve 'un da listesinde yer alan Alper Potuk için Eskişehir Başkanı Halil Ünal, "G.Saray'la büyük ölçüde anlaştık" dedi

G.Saray transfer çalışmalarına fırtına gibi girdi... Sarı-kırmızılı takım, 'un genç yıldızı Alper Potuk'u renklerine bağlamaya çok yakın. , ve 'nın da listesinde yer alan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal dün, "G.Saray ile anlaşmaya çok yakınız. Küçük detaylar kaldı" açıklamasını yaptı.

GEÇEN SENEDEN BERİ İSTİYORLAR
Lig Tv'ye konuşan Ünal, "G.Saray yönetimi ile çok ciddi mesafe katettik. Geçen seneden beri istiyorlar. Necati'yi transfer ettiğimizde de bunu konuşmuştuk ama o zaman hazır olmadığını söyledim. Sezon sonunda değerlendirme yapacağımızı ifade ettim. Alper Potuk, G.Saray'a yakın duruyor ancak henüz hayırlı olsun demedik" ifadesini kullandı

Express gazetesi, 'li golcünün rotasını 'boğaz' olarak açıkladı: , Wenger için ilk tercih değil. Poldi yakında Boğaz'da olabilir. Londra'da bir görüşme de yapıldı

G.Saray'ın Lukas Poldolski'yi bitirdiği haberi, Alman gazetesi Express'te yer buldu. Londra kaynaklı haberde Türkçe "Merhaba Poldi" ifadesini kullanan gazete, bir Türk yöneticinin geçtiğimiz günlerde ile görüşüp prensip anlaşmasına vardığını da iddia etti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ETKİLEDİ Fatih Terim'in ısrarla istediği Podolski'nin "Boğaz" yolunda olduğunu belirten gazete "Lukas, Arsene Wenger'in ilk tercihi değil. Fatih Terim'in ısrarla istediği Podolski gitmeye hazırlanıyor" yorumunu yaptı. Express, Lukas Podolski'nin "Yorum yapmayacağım" diyerek transferi doğruladığını da iddia etti. 27 yaşındaki Polonya asıllı Alman futbolcunun G.Saray'ı tercihinde Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi yıldızların ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olmasının da önemli rol oynadığı belirtildi.

: gündemimizde değil

, 'ın da ilgilendiği için, "Onu transfer etmek gibi bir düşüncemiz yok" açıklamasını yaptı

G.Saray'ın listesindeki Arjen için 'tan açıklama geldi. İtalyan kulübünün genel menajeri Beppe Moratta "Robben, Bayern gibi harika bir takımda oynuyor. Onu transfer etmek gibi bir düşüncemiz yok" dedi. Böylece G.Saray için en büyük rakip çekilmiş oldu.

Bruma takipte


Transfer çalışmalarına başlayan G.Saray'ın, Armindo Tue Na Bangna'yı (Bruma) izlediği iddia edildi. Sporting Lizbon'un 18 yaşındaki oyuncusu için Portekiz'e G.Saray'ın izleme komitesinden birinin gittiği belirtiliyor. Lizbon'un B takımında oynayan Bruma 6 gol attı, 2 asist yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yaz transfer dönemi için çok özel bir ismin peşinde.

Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferleri ile camiayı coşturan Ünal Aysal yaz için çok özel bir ismin peşinde. Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray şampiyonluğa artık sadece üç puan uzakta. Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğuna inanan yönetim kesenin ağzını gelecek sezon hazırlıklarına yönelik açmaya hazır. Ünal Aysal, Antep yolculuğu sırasıdna Fatih Terim ile konuştu ve sarı-kırmızılı takımın transfer listesini belirledi. Aslan'ın önceliklik hedefleri arasında çok önemli bir dünya yıldızı da var. Öyle gözüküyor ki yazın Galatasaray yine çok konuşulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder